Bli sprekere™

Bestill treningsavtale

Bedriftsidrettens eget gruppetreningskonsept

«Bli Sprekere» er fellesbetegnelse for Bedriftsidrettens eget gruppetreningskonsept. »Bli Sprekere» tilbyr enkel, effektiv, motiverende og sosial treningsaktivitet som passer for alle! Den enkelte deltaker er i fokus og du kan velge mellom ulike typer timer og finne noe som passer for deg og dine behov. Helsemyndighetene anbefaler at alle voksne bør utøve minimum 30 minutters moderat fysisk aktivitet daglig for å oppnå en helseeffekt.

BS Hverdags Yoga

Beskrivelse: Dynamiske yogabevegelser i rolig tempo med fokus på pust og indre styrke. Grunnleggende yogaøvelser som gir deg mulighet til å ha fokus på deg selv og stresse ned.

Mål: Økt velvære/indre fokus, styrke av kjernemuskulatur og bedret bevegelighet.

Hovedeffekt: Bevegelighet/balanse – i kropp og sjel!

Målgruppe: Passer for alle.

BS Styrke

Beskrivelse: Effektiv styrketreningsøkt som gir deg opplevelse av mestring og fremgang. Enkle og funksjonelle øvelser for hele kroppen, med spesielt fokus på kjernemuskulaturen. Her bruker man egen kroppsvekt som hjelpemiddel, samt enkelt utstyr som manualer, styrkestrikk, matter og medisinballer. Tett oppfølging og mye god-følelse!

Mål: Gjøre deg sterkere, i de mest funksjonelle muskelgruppene som du har nytte av i hverdagen, samt motivasjon for å utøve fysisk aktivitet jevnlig.

Hovedeffekt: Styrke

Målgruppe: Alle. Gjerne nybegynnere.

Organisering: Felles oppvarming. Intervallbasert sirkeltrening med stasjoner med ulike øvelser for forskjellige kroppsdeler.

BS kondisjon

Beskrivelse: Morsom trening med effektive og intensive øvelser som gir puls. Trening i inspirerende fellesskap. Lite, enkelt utstyr og egen kroppsvekt!

Mål: Forbedret utholdenhet og bedret eksplosiv styrke (spenst) samt motivasjon for å utøve fysisk aktivitet jevnlig.

Hovedeffekt: Kondisjon

Målgruppe: Alle. Passer godt for deg som har trent litt før og som liker å presse deg litt.

Organisering: Felles oppvarming. Intervallbasert sirkeltrening med stasjoner med ulike effektive øvelser og hjelpemidler.

BS Ballspill

Beskrivelse: Morsom og effektiv basistrening og ballspill.  Motiverende, gøy og sosialt. Samarbeidskonsept med Norges Fotballforbund (NFF).

Mål: Glede av å være i fysisk aktivitet, samt forbedre kroppens basisferdigheter.

Hovedeffekt: Styrke, utholdenhet, balanse og bevegelighet.

Målgruppe: Passer for alle, uavhengig av ball erfaring.

Organisering: Felles oppvarming. Øvelser/ballspill ut i fra instruksjoner.