Nye eiere av Forus Sportssenter

Bestill treningsavtale

Forus Sportssenter har fått nye eiere

Sandnes kommune og Stavanger kommune har kjøpt alle aksjene i Forus Sportssenter av Rogaland bedriftsidrettskrets. Etter eierskiftet fortsetter driften som før.

Senterets dyktige og engasjerte ansatte er på jobb, og åpningstidene forblir de samme. Hvis du har et medlemskap på senteret trenger du ikke å foreta deg noe. Avtalte arrangementer og turneringer vil også gå som planlagt. Du som bruker senteret vil altså ikke merke noe til eierskiftet.

Om senteret

Forus Sportssenter ligger på Moseidsletta, like i nærheten av Sola golfbane. Senteret sto ferdig i januar 2018, og er bygget som et regionalt idrettsanlegg med et bredt treningstilbud og toppmoderne fasiliteter. Senteret er stort, og innenfor de nesten 10 000 kvadratmeterne er det både spinningsal, gruppetreningssaler, squashbaner og tre idrettshaller. I tillegg er det ulike soner med forskjellig treningsutstyr, seks garderober, to møtelokaler for utleie og en egen kafé.

Les mer om treningstilbudet på forussportssenter.no

 

Videre drift av senteret

I løpet av vinteren vil det nyvalgte, midlertidige styret, sammen med senterets ansatte og kommunene, lage et forslag til hvordan sportssenteret skal drives framover. Forslaget vil blant annet bygge på at kommunene Stavanger, Sandnes og Sola samarbeider om driften av anlegget. Kommunestyrene har bedt om å få saken om den fremtidige driftsmodellen i mars/april 2020.