Personvernerklæring

Bestill treningsavtale

Personvernerklæring Forus Sportssenter

Forus Sportssenters nettside og booking tilhører Forus Sportssenter.

Forus Sportsenters eier er Rogaland Bedriftsidrettskrets. Senteret drives av Folkehallene.

Personvernreglene under gjelder for Forus Sportssenter.

 

Sist endret: 20. juni 2018

Kontaktopplysninger

Juridisk navn: Forus Folkehelsesenter AS

Selskapsform: Aksjeselskap

Adresse: Moseidsletta 41, 4052 Røyneberg

Organisasjonsnummer: 913 149 319

E-post resepsjon@forussportssenter.no. Tlf. 906 87 667.

Behandling av personopplysninger og rettigheter

HVORFOR SAMLER VI INN PERSONOPPLYSNINGER?

Formålet med Forus Sportssenters nettside er å kunne gi informasjon angående tilbud og tilgjengelighet, samt salg av varer og tjenester.

Forus Sportssenter er den ansvarlige for behandling av personopplysninger som samles inn. Utleveres opplysninger om deg til en andre part, er det denne parten som overtar ansvaret.

 

HVILKE OPPLYSNINGER SAMLES INN?

Forus Sportssenter lagrer navn, e-post og telefonnummer og bruker disse i forbindelse med salg av produkter og medlemskap, til oppfølging og ivaretakelse av kjøperens interesser.

Din respons på e-poster i form av nyhetsbrev, sms-utsendelser og innlogget aktivitet i app kan bli lagret.

I forbindelse med treningsavtaler vil også alder, treningsstatistikk for siste 12 måneder adresse og bilde lagres. Sistnevnte for å kunne identifisere eier av kortet.

Forus Sportssenters nettside bruker cookies. Les mer om hvilke cookies her.

 

HVORDAN BRUKER VI VÅRE OPPLYSNINGER?

Forus Sportssenter kan bruke opplysningene som er registrert, for å holde avtalen som ble opprettet ved et eventuelt kjøp.

Har du samtykket til å motta vårt nyhetsbrev, kan Forus Sportssenter bruke disse opplysningene til å gi deg informasjon om  fordeler, tilbud og nyheter.

Behandlingen av opplysningene om deg bygger på samtykke(ne) du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

Forus Sportssenter bruker kjøpshistorikk fra kundebasen for å analysere produkter, sjekke respons, samt til utvikling av nye produkter.

Dersom du har en brukerkonto hos oss, og sletter denne, slettes alle opplysninger om deg, med unntak av de opplysninger som bokføringsloven krever lagret.

Etter personopplysningsloven har Forus Sportssenter rollen som behandlingsansvarlig. Utleveres opplysninger om deg til andre partnere, vil partneren ha behandlingsansvar for disse opplysningene.

 

HVEM BEHANDLER DINE OPPLYSNINGER?

All kundeservice gjøres av Forus Sportssenters ansatte. Følgende løsninger/virksomheter er sentrale når dine opplysninger behandles:

 

DINE RETTIGHETER

Er du innlogget på Forus Sportssenter «mine sider» eller app kan du sjekke, endre og slette dine opplysninger her. Øvrige opplysninger og spørsmål angående behandling kan du få ved å kontakte oss på e-post resepsjon@forussportssenter.no.

 

ENDRINGER

Forus Sportssenter kan endre personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Informasjon om andre endringer vil bli gitt på våre nettsider.